Jean&Len Balsam do ciała żurawina/wanilia, 250 ml
Szczególnie delikatna i szybko wchłaniająca się konsystencja
20,99 zł
        (83,96 zł / l,  włącznie z kwotą VAT 23% 
Właściwości i zalety
- Dla każdego rodzaju skóry
- Z mocznikiem i gliceryną
- Owocowo-słodki zapach wanilii
Nr art.: MUE-2800100533, EAN: 4262401731914
Opis
Co pachnie tak cudownie owocowo i słodko jak wanilia i żurawina? To żurawinowo-waniliowy balsam do ciała marki Jean&Len. Ten szczególnie delikatny i szybko wchłaniający się balsam do ciała rozpieszcza skórę cennymi składnikami – m.in. mocznikiem, gliceryną roślinną i pantenolem.
| Marki: | Jean&Len | 
|---|---|
| Rodzaj skóry: | do każdego rodzaju skóry | 
| Właściwości produktu: | Vegan | 
| Bez: | Mikroplastików, Olejów mineralnych, Parabenów, Silikonów | 
| Wznowienie produktu: | Ze względu na ponowne wprowadzenie produktu na rynek opakowanie lub etykieta dostarczonego produktu może różnić się wizualnie od przedstawionego na zdjęciu produktu. | 
| Zastosowanie: | Wmasuj w czystą, suchą skórę i pozostaw do wchłonięcia. | 
| Producent: | Jean&Len GmbH, Hesselbühl 5, 88630, Pfullendorf, Niemcy, www.jeanlen.de | 
Składniki (INCI)
Aqua (Water), Ethylhexyl Stearate, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Polyglyceryl-3 Stearate, Parfum (Fragrance), Phenoxyethanol, Sodium Cetearyl Sulfate, Urea, Panthenol, Propylenglykol, Xanthan Gum, Allantoin, Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide, Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Fruit Extract, Cumarin, Vanilla Planifolia (Vanille) Fruit Extract, Alpha-Isomethylionon
Pasujące produkty
Podobne produkty
Recenzje naszych klientów
ocen klientów po polski dla Jean&Len Balsam do ciała żurawina/wanilia
|  5 gwiazdek |  | 1 | (100%) | 
|---|---|---|---|
|  4 gwiazdki |  | 0 | (0%) | 
|  3 gwiazdki |  | 0 | (0%) | 
|  2 gwiazdki |  | 0 | (0%) | 
|  1 gwiazdka |  | 0 | (0%) | 
1 ocena
 
- Nie jest dostępna żadna recenzja
Nowe artykułu na blogu:
Odkryj oh feliz:
-  Polska: Darmowa wysyłka standardowa od 349,00 zł 
-  Darmowa 
 wysyłka zwrotna
-  24 h Wysyłka 
- Więcej niż 9.300 art. 
 
    
   
   
   
  